Toata lumea cauta un stil de viata sanatos , totul porneste de la alimentatie. in acest articol prezint cele mai daunatoare alimente care le intalnim in fiecare zi .
Vegeta: folostita de toata lumea , contine glutamat monosodic , un aditiv care creste riscul de cancer cu 20% .
Daca vegeta nu poate sa dispara din bucatarie atunci cauta pe ambalaj "fara glutamat".
Guma de mestecat , caramelele si bomboanele: vorbim despre cele mai intalnite dulciuri . Acestea contin dolcifianti periculosi cum ar fi aspartamul si acesulfam-k care sunt foarte daunatori pentru corpul tau.
Crenvursti si parizer: alimente care contin carne macinata foarte fin, imposibil de recunoscut tipul carnii. Cea mai buna metoda de a vinde resturi de carne pe care nimeni nu le-ar cumpara .
Branza topita este facuta din amestecuri de branza care nu au fermentat destul, care nu s-au vandut, sau care au expirat. Devin moi datorita polifosfatilor , acest tip de aliment este stricat de la inceput pana la sfarsit, de la materii prime la tipul de aditivi utilizati , prezenta pe ambalaj a "citrat de sodiu E331" indica utilizarea produselor ramase (resturi) de la alte produse si care sunt tratate chimic datorita acestui aditiv.
Painea alba: aceasta se face cu faina alba, din faina alba lipsesc taratele si cea mai importanta parte a graului, lipseste germenul. Faina alba este ca un lipici care se lipeste de peretii intestinului limitand astfel absorbtia substantelor nutritive. Este recomandata painea integrala, painea neagra, painea cu graham, etc.
Coca Cola: aciduleaza sangele, impiedica absorbirea calciului si al magneziului ceea ce in timp poate duce la osteoporoza.
Zaharul alb a fost clasificat in 1957 de catre doctorul William Martin ca si VENIN, deoarece nu are nici macar o singura substanta folositoare organsimului.
La un consum obisnuit defapt nu produce o intarire a organismului ci o slabire a apararii organismului.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu